Toewijding


Aandacht


Huishouding


Verzorging

Huishoudelijke hulp

Wij begrijpen dat u graag zelfstandig blijft en zo lang mogelijk in uw eigen huis wilt wonen. Soms is er hulp nodig om dat mogelijk te maken, bijvoorbeeld wanneer u ziek wordt of beperkingen krijgt. Dan is het fijn als u op professionele huishoudelijke hulp van Zorgwacht kunt rekenen.

Welke ondersteuning kan Zorgwacht bieden?

Zorgwacht levert alle vormen van huishoudelijke hulp. Mits u een indicatie heeft kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij:

  • Huishoudelijke Hulp
  • Wassen en strijken
  • Maaltijdvoorziening

​​Wat mag u van Zorgwacht verwachten

Samen bespreken we wat u zelf nog kan, waar uw omgeving u bij kan helpen en waar u onze hulp bij nodig heeft. De huishoudelijke taken die voor u te zwaar zijn nemen wij graag van u over. Onze medewerkers doen dat professioneel en met plezier. Dat betekent dat er ook tijd is voor een praatje. Een schoon huis is fijn, maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat het goed met u gaat.

Bij Zorgwacht werken we met kleine teams die uw wijk goed kennen. Zo ziet u zoveel mogelijk dezelfde, vertrouwde gezichten. Heeft u andere zorgen of problemen met uw gezondheid? Bespreek dat gerust met onze medewerkers, zij brengen u graag in contact met sociale buurtteams, welzijnsorganisaties, vrijwilligers en onze wijkverpleegkundigen. Wij willen net als u dat u zo lang en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen.

Zorgwacht werkt met een digitaal zorgdossier. Uw familie kan meekijken via het cliëntportaal, zodat zij altijd weten hoe het met u gaat. Uiteraard alleen wanneer u dat prettig vindt en daar toestemming voor geeft.

Vanaf januari 2022 hulp bij het huishouden in Utrecht

Onlangs is er een aanbesteding geweest in de gemeente Utrecht waarbij vier aanbieders geselecteerd zijn, die samen met één partner huishoudelijke hulp gaat aanbieden in een deel van Utrecht. Vanaf 1 januari 2022 zal Zorgwacht samen met Docura Thuiszorg de huishoudelijke hulp aanbieden in de wijken:

​- Overvecht Centrum
– Overvecht de Gagel
– Overvecht Spoorzoom
– Overvecht Vechtzoom
​- West
– Ondiep
– Pijlsweerd
– Zuilen
Voor de andere wijken in de gemeente Utrecht kun je terecht bij de organisaties Tzorg en Emile Thuiszorg.